Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer

1 / 8

Regnsett Officer

799 kr
Vanntett, lett vattert regnsett. Jakken og buksen er i gummikvalitet med sveisede sømmer. Settet har et mykt fleecefôr med vevd, glatt fôr i ermene og nederst på bena.Jakken har fleecefôret hette med innfelt strikk foran som lettere holder den på pla
Les mer
Vanntett, lett vattert regnsett. Jakken og buksen er i gummikvalitet med sveisede sømmer. Settet har et mykt fleecefôr med vevd, glatt fôr i ermene og nederst på bena.
Jakken har fleecefôret hette med innfelt strikk foran som lettere holder den på plass. Hetten kan tas av med trykknapper. Glidelås foran med utvendig beskyttende stolpe som lukkes med trykknapper. Hakebeskyttelse slik at glidelåsen ikke skal klype eller kjøle. Strikk i ermekantene og nederst i sidene.
Buksen har justerbare, elastiske seler og er litt høyere bak. Regulerbar vidde med trykknapper i sidene. Strikk i benkantene og elastiske, avtagbare fotstropper.
Reflekstrykk nederst og rundt både på jakken og buksen.

Produktet er laget av overskuddsmateriale fra produksjon eller brukt materiale. Dette er tatt vare på for å redusere avfallsmengden, samtidig som det ikke er brukt nye ressurser.

• Ytterstoff: 100% Polyester
• Vaske: Maskinvask 40°
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .