Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Regnsett Officer

Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
Regnsett Officer
799 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    3-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Ellos

Overvåk produktets pris

Vanntett, lett vattert regnsett. Jakken og buksen er i gummikvalitet med sveisede sømmer. Settet har et mykt fleecefôr med vevd, glatt fôr i ermene og nederst på bena.
Jakken har fleecefôret hette med innfelt strikk foran som lettere holder den på plass. Hetten kan tas av med trykknapper. Glidelås foran med utvendig beskyttende stolpe som lukkes med trykknapper. Hakebeskyttelse slik at glidelåsen ikke skal klype eller kjøle. Strikk i ermekantene og nederst i sidene.
Buksen har justerbare, elastiske seler og er litt høyere bak. Regulerbar vidde med trykknapper i sidene. Strikk i benkantene og elastiske, avtagbare fotstropper.
Reflekstrykk nederst og rundt både på jakken og buksen.

Produktet er laget av overskuddsmateriale fra produksjon eller brukt materiale. Dette er tatt vare på for å redusere avfallsmengden, samtidig som det ikke er brukt nye ressurser.

• Ytterstoff: 100% Polyester
• Vaske: Maskinvask 40°

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Hva koster returen? 49kr for normal pakke sendt med returetikett «Return Drop Off», og 49 + 195 kr for varer med høyere vekt og volum enn normal pakke.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .