Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Wrap Top
Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Wrap Top
Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Wrap Top

1 / 3

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Wrap Top

599 kr
Deilig og vakker jakke fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. Ribbestrikket jakke med knyting i midjen og v-skjæring foran. Tidløs med flatterende passform, laget i myk og behagelig merinoull-og tencelblanding. Anvend den gjerne samme
Les mer
Deilig og vakker jakke fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. Ribbestrikket jakke med knyting i midjen og v-skjæring foran. Tidløs med flatterende passform, laget i myk og behagelig merinoull-og tencelblanding. Anvend den gjerne sammen med annet ulltøy på kaldere dager, og med en vanlig t-shirt når det er varmt. Jakken passer perfekt i basisgarderoben, og er like stilig til jeans som til skjørt eller kjole. Kan oppleves som liten i størrelsen. Jenny Skavlan x Pierre Robert. En klassisk kolleksjon av basisklær laget av holdbart materiale. Kolleksjonen består av hverdagstøy i merinoull - som forener fransk og skandinavisk stil. «Basisklær man har på seg mot huden, er ikke noe man gjerne kjøper brukt. Derfor bør de i det minste være etisk og bærekraftig produsert.» Jenny Skavlan.
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .