Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Turtleneck
Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Turtleneck

1 / 2

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool Turtleneck

374,25 kr

-25%

Rek pris. 499 kr
Klassisk pologenser fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. Ribbestrikket, langermet genser med flatterende passform som passer til alt, om det er skjørt eller bukser. Genser som med fordel kan anvendes til hverdags som den er, eller u
Les mer
Klassisk pologenser fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. Ribbestrikket, langermet genser med flatterende passform som passer til alt, om det er skjørt eller bukser. Genser som med fordel kan anvendes til hverdags som den er, eller under tykkere klær på kalde dager. Laget i merinoull og tencel, som sitter deilig mot kroppen og som ikke stikker. En basisgenser som du vil elske! Jenny Skavlan x Pierre Robert. En klassisk kolleksjon av basisklær laget av holdbart materiale. Kolleksjonen består av hverdagstøy i merinoull - som forener fransk og skandinavisk stil. «Basisklær man har på seg mot huden, er ikke noe man gjerne kjøper brukt. Derfor bør de i det minste være etisk og bærekraftig produsert.» Jenny Skavlan.
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .