Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool T-Shirt
Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool T-Shirt
Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool T-Shirt

1 / 3

Pierre Robert X Jenny Skavlan Wool T-Shirt

284,25 kr

-25%

Rek pris. 379 kr
Fin t-shirt fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. T-shirten er en klassisk modell som sitter mykt og behagelig på kroppen. Feminin, tight modell med litt lengre ermer, som passer både til hverdags og finere anledninger avhengig av hv
Les mer
Fin t-shirt fra samarbeidet mellom Pierre Robert og Jenny Skavlan. T-shirten er en klassisk modell som sitter mykt og behagelig på kroppen. Feminin, tight modell med litt lengre ermer, som passer både til hverdags og finere anledninger avhengig av hvordan du matcher den. Laget i myk, ribbestrikket ull-og tencelblanding. Perfekt topp til basisgarderoben. Jenny Skavlan x Pierre Robert. En klassisk kolleksjon av basisklær laget av holdbart materiale. Kolleksjonen består av hverdagstøy i merinoull - som forener fransk og skandinavisk stil. «Basisklær man har på seg mot huden, er ikke noe man gjerne kjøper brukt. Derfor bør de i det minste være etisk og bærekraftig produsert.» Jenny Skavlan.
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .