Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Parkas Inc Line

-30%
Parkas Inc Line
Parkas Inc Line
Parkas Inc Line
629 kr
Anbefalt pris: 899 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    3-6 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Ellos

Overvåk produktets pris

En vattert, varm vinterparkas med vannavvisende overflate og stripequiltet fôr. Avtagbar og justerbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med myk børstet polyester på innsiden. Lukkes med glidelås og en beskyttende vindstolpe med glidelås. Regulerbar vidde med borrelås i ermekantene. Ribbet trikot i ermekantene. Fire lommer nederst hvorav to sidelommer med glidelås og mykt polyesterfôr, og to lommer med lommeklaff og borrelåslukking. To brystlommer. En innerlomme med glidelås. Snor med stoppere i nederkanten. Påsydd applikasjon på høyre erme. Refleksdetaljer.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

• Ytterstoff: 100% Polyester
• Vaske: Maskinvask 40°

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Hva koster returen? 49kr for normal pakke sendt med returetikett «Return Drop Off», og 49 + 195 kr for varer med høyere vekt og volum enn normal pakke.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .