Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Oversized Plysj Hoodie

1 / 1

Oversized Plysj Hoodie

449 kr
Ingenting er bedre enn å krype sammen i sofaen etter en lang arbeidsuke med noe varmt å drikke og litt snacks. Og for å gjøre opplevelsen maksimal – skaff deg en sånn deilig hettegenser i altfor stor størrelse. For som man sier: En stor genser, er en
Les mer
Ingenting er bedre enn å krype sammen i sofaen etter en lang arbeidsuke med noe varmt å drikke og litt snacks. Og for å gjøre opplevelsen maksimal – skaff deg en sånn deilig hettegenser i altfor stor størrelse. For som man sier: En stor genser, er en god genser!

Oversized Plysj Hoodie er en veldig deilig genser for både voksne og barn som kommer i størrelsen One size. Utsiden til genseren består av et boulélignende fleecestoff, og innsiden er av myk plysj. Genseren har også en romslig lomme på magen og ermene er elastiske nederst. Genseren er ment for voksne, men den fungerer også for eldre barn som vil ha en skikkelig stor og deilig genser til koselige filmkvelder. Velg mellom fire herlige farger: grå, rosa, rød og blå.

Se hoodiens nøyaktige mål i størrelsesguiden.

  • Materiale: Polyester, fleece, plysj
  • Størrelse: One size (voksen)
  • Antall: 1-pakning
  • Hette, lomme på magen, elastiske ender på ermene
  • Farge: Grå, rosa, rød, blå
  • Kan vrenges
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .