Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

OppoSuits Glitzy Glitter Dress

1 / 1

OppoSuits Glitzy Glitter Dress

995 kr
Når en helsvart dress føles for svart til festen, men du ønsker likevel å være stilig og dressfint kledd, da er denne glitrende dressen det åpenbare valget! En sykt stilig dress med fargeskimrende glitter som kommer til å bli en suksess på festen! Ka
Les mer
Når en helsvart dress føles for svart til festen, men du ønsker likevel å være stilig og dressfint kledd, da er denne glitrende dressen det åpenbare valget! En sykt stilig dress med fargeskimrende glitter som kommer til å bli en suksess på festen! Kanskje det blir årets nyttårsdress?

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser, bortsett fra kvalitet og passform. De er laget av morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den mister passformen sin.

Merk at OppoSuits dresser er av slim-fit modell. Vi anbefaler derfor at du velger en størrelse større dersom du er i tvil mellom to.

OppoSuits Fancy Fish Dress inkluderer:
  • En svart dressjakke med fargeskimrende glitter og lilla fôr. Dressjakken har to svarte knapper på framsiden, tre lommer på utsiden og en skjult innerlomme
  • Et par matchende dressbukser med glidelås i gylfen, lommer og hemper 
  • Et slips i samme mønster
  • Skjorte er ikke inkludert

Tilgjengelig i størrelsene: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Identifikasjon

EAN 8720143866579
Produsentens artikkelnummer OSUI-0136-EU54
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser