Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

OppoSuits Christmaster Dress

1 / 1

OppoSuits Christmaster Dress

899 kr
Nissen har også en penere garderobe for de anledningene hvor der er muligheter for å dresse seg litt ekstra opp. Blant annet har han en stilig dress som dette å vise seg frem i sammen med Nissemor når det er julebord på Nordpolen. OppoSuits er det
Les mer
Nissen har også en penere garderobe for de anledningene hvor der er muligheter for å dresse seg litt ekstra opp. Blant annet har han en stilig dress som dette å vise seg frem i sammen med Nissemor når det er julebord på Nordpolen.

OppoSuits er det eksakte motstykket til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform) og de er laget i morsomme og uvanlige mønster og farger i et gjennomtenkt design. Takket være stoffets høye kvalitet kan du bruke din OppoSuit om og om igjen uten at den taper sin passform. Merk deg at OppoSuits-dresser er i slimfitmodell. Vi anbefaler derfor at du velger den større størrelsen dersom du er mellom to størrelser. OppoSuits Christmaster Dress består av:
  • En rød blazer med et herlig julemønster, tre lommer på utsiden, en skjult innerlomme samt knepping foran og nederst på ermene.
  • Et par matchende dressbukser med glidelås i skrittet og beltehemper. 
  • Et matchende slips.
  • Finnes i størrelsene: 46 - 62.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse