Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Neoprene Shorts, 2.5 mm
Neoprene Shorts, 2.5 mm
Neoprene Shorts, 2.5 mm
Neoprene Shorts, 2.5 mm
Neoprene Shorts, 2.5 mm
Neoprene Shorts, 2.5 mm

1 / 6

Neoprene Shorts, 2.5 mm

599 kr
Neoprene shorts våre er designet for å gi deg varme og bidra til å forhindre skader, belastninger og betennelser i lysken, hoftene, overbena og korsryggen. De gir også kompresjon til overbena, hofter, lyske og setemuskler for å forbedre din atletisk
Les mer

Neoprene shorts våre er designet for å gi deg varme og bidra til å forhindre skader, belastninger og betennelser i lysken, hoftene, overbena og korsryggen. De gir også kompresjon til overbena, hofter, lyske og setemuskler for å forbedre din atletiske ytelse og hjelpe deg med å restituere deg.


Takket være formen og kuttet til shortsene våre, vil den også gi deg noen mekaniske fordeler i bevegelser involverer underkroppen for en velkommen ytelsesøkning. Disse shortsene drar nytte av Strongmen og Strongwomen av alle de ovennevnte grunnene, men også fordi de ikke kommer i veien eller setter seg fast på utstyret når du trener eller konkurrerer. For eksempel: når du rengjør eller plukker opp noe fra gulvet eller når du løfter bakken, vil ikke shortsen din vikle seg rundt stangen eller trekke mot stangen når du låser ute. Og vi vet alle hvordan det er å ha shortsen festet til atlassteinen du løfter! De korte passformene og materialegenskapene til disse shortsen gjør disse irriterende situasjonene til et minneverdig minne.


Nordic Training Gear Neoprene shorts er slitesterk med forsterkede sømmer og en sterk linning og gir et lag med beskyttelse mot støt og riper som også er en del av sporten som er Strongman.


Størrelsesreferanse:

Jonny Hansson (200 cm, 170 kg) - 3XL

Marcus "Buktryck" Yngevesson (192 cm, 150 kg) - 2XL (tett passform)

Marcus Rosmalm (174 cm, 88 kg) - M (tett passform)

Adrian Andersson (183 cm, 107 kg) - L (tett passform)


Spesifikasjoner:

  • Laget av 2,5 mm tykt neopren.
  • Reduserer risikoen for skade
  • Rask oppvarming og opprettholdelse av temperaturen
  • Maksimal ytelsesforbedring.
  • Forbedret stabilitet og støtte
  • 6 månaders garanti.

Identifikasjon

EAN 7350120921376
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser