Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Miss Mary Happy Hearts Soft Bra BH
Miss Mary Happy Hearts Soft Bra BH
Miss Mary Happy Hearts Soft Bra BH

1 / 3

Miss Mary Happy Hearts Soft Bra BH

299 kr
Super bh fra Miss Mary uten bøyle, med brede og vatterte skulderstropper som avlaster skuldrene og gir økt komfort. Bh med uvatterte cuper og undercup i stødig materiale. Bysten får et naturlig og mykt løft. Øvre del av cupene er av elastisk, transpa
Les mer
Super bh fra Miss Mary uten bøyle, med brede og vatterte skulderstropper som avlaster skuldrene og gir økt komfort. Bh med uvatterte cuper og undercup i stødig materiale. Bysten får et naturlig og mykt løft. Øvre del av cupene er av elastisk, transparent mesh og dekorativ blonde, som følger kroppens bevegelser og gir optimal passform. Søt sløyfe mellom cupene gir en flatterende look. Den har regulerbare skulderstropper og hekter i ryggen. Miss Mary leverer deg en utrolig skjønn bh som du kan ha på til hverdags og alltid føle deg ekstra vel. Gjør plass til denne suverene bh-en i din basisgarderobe!
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .