Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks
Jeansjakke Brooks

1 / 7

Jeansjakke Brooks

449 kr
Jeansjakke i stretchdenim med pregede metallknapper. To sidelommer og to brystlommer med klaff som kan knappes. Splitt og knapp i ermekantene.Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, id
Les mer
Jeansjakke i stretchdenim med pregede metallknapper. To sidelommer og to brystlommer med klaff som kan knappes. Splitt og knapp i ermekantene.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

• Ytterstoff: 99% Bomull, 1% Elastan
• Vaske: Maskinvask 40°
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .