Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jakke Haley
Jakke Haley
Jakke Haley
Jakke Haley
Jakke Haley
Jakke Haley

1 / 6

Jakke Haley

599 kr
Jakke Haley er quiltet og varmt vattert. Lang modell med blankt ytterstoff og glatt vevd fôr. Avtagbar hette. Høy krage og toveisglidelås. Strikk i erme- og nederkanten. To lommer med glidelås. Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en
Les mer
Jakke Haley er quiltet og varmt vattert. Lang modell med blankt ytterstoff og glatt vevd fôr. Avtagbar hette. Høy krage og toveisglidelås. Strikk i erme- og nederkanten. To lommer med glidelås.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

• Ytterstoff: 100% Polyester
• Vaske: Maskinvask 40°
Upptäck mer inom Klær & sko Klær
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .