Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

20 STK FFP2 MASKER/KN95. GRATIS FRAKT
20 STK FFP2 MASKER/KN95. GRATIS FRAKT

1 / 2

20 STK FFP2 MASKER/KN95. GRATIS FRAKT

349 kr
KN95 maske , beskytt dine ansatte og familie med denne masken. N95 ansiktsmasker, også kalt P2, FFP2 eller respirasjonsmasker, er designet for å filtrere ut fine partikler fra luften og klassifisert som personlig verneutstyr. Navnet kommer fra at de
Les mer

KN95 maske , beskytt dine ansatte og familie med denne masken. N95 ansiktsmasker, også kalt P2, FFP2 eller respirasjonsmasker, er designet for å filtrere ut fine partikler fra luften og klassifisert som personlig verneutstyr. Navnet kommer fra at de er designet for å forhindre at 95 prosent av små partikler kommer inn i nese- og munnområdet. De kan beskytte brukerne mot ting som røyk, støv og – luftbårne sykdommer hvis de er ordentlig montert og lufttette. Du kan justere formen slik at den passer bedre til ansiktet ditt. God beskyttelse for ansiktet og munnen din, blokkerer bakterier i luften.

Når du bruker en N95-maske. Den må dekke både nese og munn for å forhindre at du puster inn mugg og støv. Hvis den ikke har en tettsittende passform, vil den ikke fungere ordentlig. Korrekt montering av masken krever kontakt med glatt hud. Det vil ikke fungere skikkelig for personer med skjegg eller ansiktshår. Selv en dags skjeggvekst har vist seg å la luft lekke inn. Bruk alltid begge stroppene på masken for å holde den på plass for å forhindre at luft lekker ut rundt den. Hvordan sikre at masken passer: Foreta en brukerseglskontroll, inkludert både positive og negative trykk sjekker, for å bekrefte at du har satt på masken riktig og justert den slik at den passer riktig. Negativ trykksjekk: Plasser begge hendene helt over masken og inhalerer skarpt. Vær forsiktig så du ikke forstyrrer maskenes plassering. Masken skal trekke inn i ansiktet ditt. Hvis det lekker luft rundt ansiktet eller øynene, må du justere nesestykket og stroppene og gjenta sjekk for positivt trykk. Positiv trykk sjekk: Legg hendene over masken og pust kraftig ut. Hvis masken din har en utåndingsventil, må du huske å dekke utåndingsventilen når du puster ut. Ingen luft skal lekke ut av masken hvis den passer ordentlig. Hvis luft lekker ut, juster nesestykket og stroppene på nytt og gjenta sjekk for undertrykk.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser