Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Svart

Fri frakt
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Svart
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Svart
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Svart
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Svart
4726 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  2-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av INF Company AB

Overvåk produktets pris

FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT Grå

 • DAB, DAB+ og FM-radio
 • 20 stasjonsforvalg
 • CD spiller
 • Klasseledende lyd
 • Bluetooth
 • Fjernkontroll
 • Alarm

Våre alt-i-ett-musikksystem kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trådløs tilkobling til bærbare enheter, noe som gir deg flere valg for å lytte. Den plassbesparende designen med integrerte høyttalere gir ultraklar klasseledende lyd, og ser vakker ut med sine enkle kontroller og trefinish. Vår mest kompakte modell, Evoke C-D4, tilbyr DAB digital og FM-radio, en CD-spiller med kortlading og Bluetooth for trådløs avspilling av all mobilmusikken din.

Nyt hele musikksamlingen din
Til tross for den enorme veksten av streaming musikk, tilbyr CD fortsatt en kvalitet og bekvemmelighet som er vanskelig å slå, og det er noe spesielt å eie fysiske kopier av favorittalbumene dine. Evoke C-D4 har en elegant CD-spiller med kortlading med blandings- og repeteringsalternativer, kompatibel med CD-, CD-R- og CD-RW-plater.

Slå på digitalradioen
DAB digitalradio gir deg detaljert digital kvalitetslyd, godt innhold, og mye av det er bare tilgjengelig på digital radio, og bruker rulletekst til å vise sportitler, programnavn og mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg velge dem etter navn, og alle våre digitale radioer inneholder også FM for alle stasjoner som ennå ikke er digitale. Evoke C-D4 er også Digital Tick-godkjent, så du kan være sikker på at du er klar for fremtidig overføring av FM til digital radio.

Din musikk fra mobilen, trådløst
Innebygd Bluetooth lar deg velge favorittmusikk, streamingtjeneste eller internett-radiostasjon og spille den direkte fra telefonen eller nettbrettet uten kjedelige kabler.

Ser bra ut, og låter bra
Det fine utseendet er ikke bare for å vise seg - tredekselet gir dybde og soliditet som perfekt kombinerer den innebygde høyttaleren og den avanserte digitale forsterkeren for å levere klasseledende lyd. Uansett hvilken musikk du elsker, vil Evoke C-D4 få det til å lyde enda bedre.

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Vi tilbyr deg som kunde muligheten til å handle med gratis leveranse og gratis retur, samt åpent kjøp i 90 dager. Trygt og enkelt!

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .