Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD

Til kassen

Se også

Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD

(0)
Skriv en anmeldelse
Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD
Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD
Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD
Irwin Quick-grip tvinge 50 mm T59200ECD
424 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne tvingen fra Irwin har en hurtigspake som gir en rask og effektiv metode for å sikre de fleste arbeidsstykkene. De spesifikt utformede kjevene holder ulikformede arbeidsstykker sammen, og den sterke skrallemekanismen gir et varierende klemmetrykk. Klemmen er produsert av et slitesterk, glassforsterket materiale og har skåsomme plater for å forhindre skade på arbeidsstykket som er fastspent.
  • Holdekraft: 20-40 kg
  • Klemmekapasitet: 50 mm (2)
  • Myke, skånsomme plater
  • Ergonomiske håndtak
  • Sterk skrallemekanisme gir varierende klemmetrykk
  • Hurtigutløser gir rask og enkel plassering og frigjøring
  • Spesielt designede kjever for å holde varierende formede arbeidsstykker
  • SKU:405790
  • EAN:0038548592008

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.