Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hozelock Bilvaskebørste Plus mellomstor 2604P0000

Fri frakt
Hozelock Bilvaskebørste Plus mellomstor 2604P0000
Hozelock Bilvaskebørste Plus mellomstor 2604P0000
Hozelock Bilvaskebørste Plus mellomstor 2604P0000
99999 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Den mellomstore bilvaskebørsten Plus fra Hozelock er spesielt utviklet for rengjøring av biler og motorsykler, eller vinduer og dører. Børstehodet kan justeres og låses i en av 7 forhåndsinnstilte stillinger. Takket være hurtigkoblingsfunksjonen, kan du raskt og enkelt koble den til en Hozelock slangekobling. Den er utstyrt med en strømningsventil som kan byttes fra 100% til 0 i bare noen få sekunder. Strømningsventilen lar deg justere vannstrømmen fra 100% til 0 for å sikre at vann ikke blir bortkastet. Rent vann flyter gjennom børsten, og strømmer vedvarende gjennom børstebustene.
 • Børste med myke buster har justerbart hode og på/av strømkontroll
 • Kan brukes med noen som helst flytende bilsjampo
 • Vekt: 0.76 kg

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .