Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit

ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
ClassyWalk® 2 Hoverboard – Rosa/Hvit
2990 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-3 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av Stayclassy

Overvåk produktets pris


ClassyWalk 2 (Generasjon 2.) 2019 modell

Med ny, avansert teknologi og nytt patentert design utviklet av Stayclassy sine dyktige ingeniører er endelig ClassyWalk 2 Generasjon 2 på markedet. 

Med ny eksklusiv gyro-teknologi innebygget blir det vesentlig enklere, morsommere og tryggere å kjøre Hoverboard for små og store. 

ClassyWalk Standard er CE, RoHS og FCC sertifisert, og ekslusiv innehaver av patentet på Hoverboard i Norge. ClassyWalk 2 er spesielt utviklet for Norske forhold og oppfyller alle tekniske krav for offentlig bruk i Norge.

Det er ingen aldersgrense på 
ClassyWalk 2! 

Toppfart16 km/t 
RekkeviddeOpptil 20 km
Ladetid1 - 3 timer
Klatreevne20 °
Motor (nominell effekt)2x 300 watt 
Maks vekt på fører125 kg
FjernkontrollJa
Bluetooth Ja
ApplikasjonJa
HøyttalereJa
Justerbare LED-lys i forskjellige fargerJa
Automatisk kalibrering
Ja
Nettovekt10 kg
Materiale
Aluminium
Vanntetthet
IP54

  

Innhold i esken

 • Classywalk® 2 Generasjon 2
 • Hurtiglader
 • Fjernkontroll 
 • Norsk bruksanvisning
 

   

     


   Hvorfor kjøpe fra en autorisert ClassyWalk-forhandler?

   Den eneste måten å sikre at du kjøper en autentisk Classywalk® er å kjøpe den gjennom  eller i våre Stayclassy butikker. Når du kjøper en Classywalk® fra stayclassy.no kan du være sikker på at:

   • Du kjøper en autentisk Classywalk® 
   • Du kjøper en ekte vare med patentrettighetene
   • Hoverboardet er laget av trygge og sikre komponenter
   • Service eller reparasjon vil bli utført av erfarne teknikkere
   • Du vil oppleve høyeste grad av kundeservice
   • CE, RoHS, FCC sertifisert

   Du vil ikke kunne kjøpe Classywalk® på andre e-handelsplattformer enn igjennom stayclassy.no.

   Vi anbefaler å styre unna andre merker i Norge ettersom disse er ulovlige kopier som er importert ulovlig til Norge uten patentrettigheter, potensielt kan andre merker være farlige. 

   All kopiering/etterligning av produkt/merkevare/patent er ulovlig. Kopiering av produkt/merkevare/patent vil bli rettsforfulgt i Norge av Stayclassy.

    

   Hvem er vi? Og hvorfor velge Classywalk®?

   Vi i Stayclassy AS har desidert lengst erfaring i Norge når det gjelder Hoverboard. Helt fra det ble lovlig i Norge, har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle en trygg og driftsikker vare som skal stå til de høye forventningene i det norske markedet.

   Vi har investert betydelige midler i høyteknologiske japanske maskiner som produserer alle elektroniske deler i brettene våre.  Vi har også sørget for at vi ikke tar noen snarveier ved å kjøpe billige råvarer, men lager kun brett av ferske råvarer når det kommer til plast og aluminium.

   Vår kunnskap, er vår styrke. Vi tar ingen snarveier under produksjon, men ønsker å etablere oss i et marked der kunden fortjener trygghet og kvalitet, og ikke minst en unik norsk merkevare. Velger du ClassyWalk® får du kvalitet og trygghet.

    


   Hvordan bruke et hoverboard fra ClassyWalk®? 

   Det er veldig naturlig og enkelt å kjøre ClassyWalk®. Når man legger litt vekt framover, vil den akselerere og kjøre fremover. For å bremse eller kjøre bakover lener du deg lett tilbake. Du lærer å kjøre ClassyWalk på under 10 minutter og etter noen få ganger vil det føles helt naturlig. ClassyWalk bruker avansert gyro-stabiliserende teknologi som sikrer behagelig og trygg bruk. Flere år er brukt på å utvikle teknologien som kombinerer høydekontrollteknologi fra flyindustrien med enkle oppgaver i hverdagen.

   Alle ClassyWalk's kan enkelt tas med på buss og T-bane eller på jobben.

    

   Fart

   Maksfarten er på 18 km/t, mens vanlig marsjfart er rundt 7-8 km/t. Når farten overstiger 12 km/t vil ClassyWalk gi fra et varselsignal slik at du kan lene deg svakt tilbake og naturlig sette ned farten. Med litt erfaring finner du den optimale farten. ClassyWalk vil pipe og skru seg av dersom den skulle velte, og den

   Vis flere anmeldelser (-5)

   Lignende produkter

   Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .