Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

vidaXL Vinstativ gjenvunnet heltre 55x23x85 cm

Til kassen

Se også

vidaXL Vinstativ gjenvunnet heltre 55x23x85 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Vinstativ gjenvunnet heltre 55x23x85 cm
vidaXL Vinstativ gjenvunnet heltre 55x23x85 cm
vidaXL Vinstativ gjenvunnet heltre 55x23x85 cm
1249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Dette vinstativet i antikk stil er et tidløst tilbehør til hjemmet og er perfekt for vinsamlere. Vinstativet er laget av gjenvunnet heltre med karakteristikker fra forskjellige typer tre som mahogni, teak, mangotre, akasietre, osv. Du kan finne hull etter spiker, skruer eller bolter sammen med andre skjønnhetsfeil, som understreker autensiteten. Disse skjønnhetsfeilene forteller en historie og er aldri laget med hensikt. Trevirket stammer fra naturlig falne trær, trebåter, trehus, osv. Hver del av dette møbelet er unikt og litt forskjellig fra det neste møbelet. Tegn til slitasje og håndverket av dette håndlagede vinstativet gir hvert vinstativ et unikt utseende og bidrar til den spektakulære gammeldagse stilen. Hvert steg i prosessen er gjort med største forsiktighet. Det klassiske designet gjør det til et blikkfang i ethvert rom. Viktig merknad: Fargene kan variere fra del til del, hvilket gjør hvert vinstativ unikt; leveransen er tilfeldig.
  • Materiale: gjenvunnet heltre
  • Dimensjoner: 55 x 23 x 85 cm (B x D x H)
  • Håndlaget
  • SKU:244507
  • EAN:8718475569169

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.