Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
vidaXL Utendørs sofaseng med solskjerm grå
1639 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne doble solsengen, med en stor solskjerm, vil være et ekte blikkfang uansett hvor den blir satt. Den er et perfekt valg for avslapning, eller for å ha det litt moro med familien i bakgården, på terrassen eller stranden. Solsengen er laget av værbestandig oxfordstoff, og kan brukes utendørs hele året. Den pulverlakkerte stålrammen sørger for super stabilitet og at solsengen kan brukes i mange år med sin fantastiske holdbarhet. Solskjermen er laget av vannavstøtende polyester, og vil utvilsomt gi den optimale liggeopplevelsen. Solsengen for to personer gir deg litt skygge med den store solskjermen. Og monteringen er enkel. Vår doble solseng er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Merk: Vi anbefaler å dekke til solsengen ved regn, snø og frost for å sikre lang levetid. Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du rengjør dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unødvendig.Rengjøring: Bruk mildt såpevannLagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted innendørs. Hvis produktet oppbevares utendørs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og tørk overflødig vann eller snø fra flate overflater etter regn eller snø. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.
 • Farge: grå
 • Holdbar, pulverlakkert stålramme + ballformede plastføtter
 • Samlet mål: 200 x 173 x 135 cm (L x B x H)
 • Liggeområde: 200 x 145 cm (L x B)
 • Værbestandig
 • En dobbel solseng og 1 stor solskjerm er inkludert
 • SKU:48073
 • EAN:8719883762890

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.