Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Trebenk Ø 160 cm tre

Fri frakt
vidaXL Trebenk Ø 160 cm tre
vidaXL Trebenk Ø 160 cm tre
vidaXL Trebenk Ø 160 cm tre
6609 kr

Overvåk produktets pris

Denne runde benken i tre gir ikke bare god sitteplass, men blir også et attraktivt tillegg til ditt uterom. Med en indre diameter på 70 cm, kan den lett settes rundt et tre og danne en romslig sittegruppe for deg og din familie eller venner. Vår trebenk er laget av høykvalitets tropisk eukalyptustre, som er kjent for sin gode værbestandighet. Videre, takket være håndverk og solid konstruksjon, kan benken brukes ute hele året rundt. Denne benken kombinerer stil, holdbarhet og bekvemmelighet.
  • Materiale: eukalyptus tropisk løvtre (oljebehandlet)
  • Samlet mål: 160 x 92 cm (Diam x H.)
  • Høyde sete fra bakken: 44 cm
  • Indre diameter (øverst): 58,5 cm
  • Indre diameter (nederst): 70 cm
  • SKU:41777
  • EAN:8718475961420

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.