Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Hagebord 115x74 cm polyrotting og heltre akasie
vidaXL Hagebord 115x74 cm polyrotting og heltre akasie
vidaXL Hagebord 115x74 cm polyrotting og heltre akasie

1 / 3

vidaXL Hagebord 115x74 cm polyrotting og heltre akasie

2299 kr
Vårt polyrottingbord vil sette både en elegant og rustikk sjarm på uteområdet. Spisebordet er laget av vannbestandig PE-rotting, som er lett å vedlikeholde. Stålrammen gjør bordet svært solid og holdbart. Bordplaten er laget av akasietre, et tropisk
Les mer
Vårt polyrottingbord vil sette både en elegant og rustikk sjarm på uteområdet. Spisebordet er laget av vannbestandig PE-rotting, som er lett å vedlikeholde. Stålrammen gjør bordet svært solid og holdbart. Bordplaten er laget av akasietre, et tropisk løvtre som er værbestandig og svært holdbart. Den er etterbehandlet med naturlig olje. Håndverket og de vakre trekornene gjør hvert bord unikt og litt annerledes enn det andre. Den lette konstruksjonen gjør bordet enkelt å flytte. Det er også enkelt å montere. Viktig merknad: Fargene kan variere fra produkt til produkt, noe som gjør hvert av våre spisebord unikt. Vi anbefaler å dekke til bordet ved regn, snø og frost for forlenget holdbarhet.
  • Farger: brun og svart
  • Materialer: PE-rotting + pulverlakkert stålramme + bordplate i heltre akasie
  • Mål: 115 x 74 cm (Diameter x H)
  • Enkel montering
  • SKU:43949
  • EAN:8718475601784
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .