Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm

Fri frakt
vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm
vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm
vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm
vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm
vidaXL Badematte akasietre 80x50 cm
539 kr

Overvåk produktets pris

Denne stilige badematten vil skape et sklisikkert område på badet eller i badstuen samt legge en rustikk sjarm over innredningen din med sitt unike design og naturlige materiale. Matten er laget av høykvalitets akasietre, et tropisk løvtre som er svært slitesterkt. Treet har fått en lett oljebehandling som bringer frem den naturlige fargen, samt gjør dusjmatten vanntett og enkel å rengjøre. Badematten kan lett rulles sammen for oppbevaring. Legg en naturlig sjarm over badet med denne trematten! Merk: badematten er allerede montert; ingen montering er nødvendig.
  • Materiale: akasietre med lett oljebehandling
  • Mål: 80 x 50 cm (L x B)
  • Tykkelse: 1 cm
  • Vannavstøtende
  • Kan rulles sammen for oppbevaring
  • Sklisikker
  • Ingen montering nødvendig
  • SKU:43789
  • EAN:8718475582519

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .