Tilbake til start
Radius FlexPlate Powder Coated PEI 245 x 255 mm

1 / 1

Radius FlexPlate Powder Coated PEI 245 x 255 mm

329 kr
Passer til Creality CR-6 SE.Denne FlexPlaten fra Radius består av tre deler. Den første er den magnetiske overflaten som du fester på skriverens bed. Den andre og tredje er en høykvalitets fjærstålplate som er dekket med et ark med den beste PEI Ulte
Les mer
Passer til Creality CR-6 SE.Denne FlexPlaten fra Radius består av tre deler. Den første er den magnetiske overflaten som du fester på skriverens bed. Den andre og tredje er en høykvalitets fjærstålplate som er dekket med et ark med den beste PEI Ultem. FlexPlate PEI er den perfekte oveflaten å skrive på, den er veldig holdbar og enkel å håndtere. Best av alt, takket være den fleksible platen, vil utskriftene dine være veldig enkle å fjerne. Bare gi den en liten bøy, så faller printen av. Denne platen er basert på en ferritkjerne som er mye mer varmebestandig enn neodym-magneter. FlexPlate tåler temperaturer opp til 130 grader uten problemer, slik at du til og med kan bruke den med ABS.

Du trenger ikke ekstra feste som lim eller tape på PEI overflaten. I tillegg krever ikke PEI at du må bruke støtte (raft) på printen, da den fester seg direkte til overflaten uten problemer.

Den magnetiske flaten fester du enkelt på printerens seng med den dobbelsidig 3M tape som er ferdig montert.

Slik bruker du platen:
Pakk ut platen, fest den magnetiskeoverflaten med dobbeltsidig tape til printerens seng(bed) og fest deretter fjærstålplaten med PEI på den magnetiske overflaten. Fjern beskyttelsesfilmen fra PEI-overflaten og leveler seng (bed) på nytt. Du er nå klar til å skrive ut. PLA krever ikke varme på byggeflaten, men det hjelper å sette den til 45-60 grader. Du trenger i utgangspunktet ikke lim på PEI, men skal du printe noe stort som tar lang tid, så anbefales det å bruke PrimaFix lim for at printen ikke skal løsne underveis. Når utskriften er ferdig, er det bare å la platen kjøle seg ned, ta av platen og bøyde den forsiktig til utskriften løsner. Før hver utskrift tørker du PEI-overflaten med 70-91% isopropanol for å sikre at du får bort fett eller andre rester som kan ha samlet seg på overflaten. Dette vil bidra til at festeegenskapene holder seg. Etter bruk kan du rense med aceton, isopropanol eller såpe.

Identifikasjon

EAN 7072655087807
Produsentens artikkelnummer RS903
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser