Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Pute til barn, Lav, Sommersky Mummi, 100% bomull, 50x60cm, Hvit/Lysegrå, Finlayson

Til kassen

Se også

Pute til barn, Lav, Sommersky Mummi, 100% bomull, 50x60cm, Hvit/Lysegrå, Finlayson

(0)
Skriv en anmeldelse
349 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Når Mummitrollene er våkne, lever de livet til fulle. Når Mummitrollene sover, sover de virkelig lenge, inderlig og dypt. Kanskje det er nettopp derfor de lever livet til fulle. Ytterstoffet til disse herlige, luftige dynene og putene er av 100 % bomull og fyllet av 100 % resirkulert polyester.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.