Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

HI Hagebue grønn 40x40x200 cm stål

(0)
Skriv en anmeldelse
Hi
Fri frakt
HI Hagebue grønn 40x40x200 cm stål
HI Hagebue grønn 40x40x200 cm stål
720 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Å lage alle slags nye vinkler i hagen din, gjøres enkelt med denne hagebuen fra HI. Det er et perfekt valg for å skape dybde og nydelige perspektiver med vakre roser eller andre klatreplanter! Buen er laget av grønt belagt stål som er svært vær- og rustbestandig, og den robuste strukturen er sterk nok til å støtte de mest kraftige klatreplantene. I tillegg passer hagebuen med de fleste bed og større blomsterpotter, den vil gi plantene et langvarig og stabilt hold mens de vokser i ønsket form. Buen leveres med monteringsanvisninger og materialer, så du kan raskt begynne å tilpasse hagen din med blomstrende blomster eller grønn eføy!
 • Farge: grønn
 • Materiale: stål med grønt belegg
 • Mål: 40 x 40 x 200 cm (B x D x H)
 • Tykkelse materiale: 13 x 0,4 mm
 • Egnet for alle klatreplanter
 • Leveransen inkluderer tilbehør
 • SKU:423925
 • EAN:4034127623077

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.