Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB
Gaming Skrivebord Holm 300 RGB

1 / 10

Gaming Skrivebord Holm 300 RGB

1 999 kr
PROFESJONELL SPILLEDSK Genesis Holm 300 RGB er et profesjonelt spillbord som gir nok plass til alt spillutstyret ditt under dine episke kamper. Med det innebygde RGB-bakgrunnsbelysningen skaper den et fantastisk landskap i ditt ultimate spillrom.
Les mer
PROFESJONELL SPILLEDSK
Genesis Holm 300 RGB er et profesjonelt spillbord som gir nok plass til alt spillutstyret ditt under dine episke kamper. Med det innebygde RGB-bakgrunnsbelysningen skaper den et fantastisk landskap i ditt ultimate spillrom.

Målene på bordet er: 75 x 60 x 120 cm

Ledsager i flere år
Genesis Holm 300 RGB gir deg et stort arbeidsområde med sin solide og holdbare konstruksjon, så dette alt-i-ett-spillebordet gjør de omfattende kampanjene dine komfortable og morsomme. Den laminerte karbonfiberbordplaten er laget av høykvalitets MDF og har god plass til alt tilbehøret du trenger, inkludert en maxistor-musematte som så mange seriøse spillere elsker å bruke.

Ergonomisk optimalisert
Skrivebordet er utstyrt med et praktisk displaystativ for å optimalisere ergonomien og gi mer ledig plass på skrivebordet. Plasseringen av skjermen er avgjørende for å unngå tretthet i øynene og for å holde kroppen i riktig posisjon under de lange øktene. Om nødvendig kan du løsne eller montere stativet når du vil.

Lader og USB-port tilgjengelig
Genesis Holm 300 RGB har en innebygd hub med tre USB 3.0-porter og kabelhåndtering, som gjør det enklere å koble til diverse periferiutstyr og unngå rot blant alle kabler. Den integrerte laderen lar deg lade smarttelefonen eller lignende trådløst, slik at du alltid kan ha mobilen for hånden.

Alle tingene dine er organisert
Genesis Holm 300 RGB er utstyrt for alle nerdene dine og har metalltrådholdere for hodetelefoner og håndkontroller. For å overleve en hel natt med spilling kan du plassere energidrikken eller en kopp kaffe i den spesielle holderen. Holderne har universalfeste slik at du kan plassere dem på høyre eller venstre side, avhengig av hva som passer deg bedre. For å holde pulten i orden er det også et magasinrom for å holde kablene i orden på undersiden av bordet. På fronten kan du også montere et brett som passer best til dine praktiske ting eller snacks.

Unik bakgrunnsbelysning
For å oppnå best effekt, forbedre spillopplevelsen din med den fjernstyrte LED-bakgrunnsbelysningen med flere moduser og funksjoner. Fjernkontrollen lar deg endre belysningens farger, posisjoner, hastighet og lysstyrke, og dermed skape en fantastisk og unik atmosfære som kun fantasien setter en stopper for. Baklyset plasseres under skrivebordet slik at det ikke kolliderer med bakgrunnsbelysningen fra annet tilbehør.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse