Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Acoustic Sofa Eco Weave
Acoustic Sofa Eco Weave
Acoustic Sofa Eco Weave
Acoustic Sofa Eco Weave
Acoustic Sofa Eco Weave

1 / 5

Acoustic Sofa Eco Weave

3197,60 kr
Ambient Lounge® Acoustic Lounge Drøm deg inn i din sjelfulle drømmeverden med denne utrolig komfortable og støttende saccosekken. Denne øyenfallende perlen er ofte et godt valg selv for de mest kresne. Med banebrytende interne elastikker, tyk
Les mer
Acoustic Sofa Eco Weave

Ambient Lounge® Acoustic Lounge

Drøm deg inn i din sjelfulle drømmeverden med denne utrolig komfortable og støttende saccosekken. Denne øyenfallende perlen er ofte et godt valg selv for de mest kresne. Med banebrytende interne elastikker, tykk polstring og spesialdesignede individuelle paneler, omfavner denne musling formede skjønnheten kroppen din kjærlig når du slapper av i den.

Dette er en vakker, elegant salongstol i saccosekk-materiale. Utseende og følelse, samt god polstring og Ambi-Spring ™ -system, kjærtegner kroppen din forsiktig, mens du fremdeles holder deg oppreist for lesing og arbeid på den bærbare datamaskinen. Det er også den ultimate hjemmekino-sitteplassen. Ambient Lounge har nådd nye luksusnivåer med denne saccosekken som må oppleves!

Acoustic Sofa Eco Weave1
Acoustic Sofa Eco Weave2

Egenskaper

  • 2 x YKK glidelås med sikkerhetsfunksjoner
  • Dobbelt perlefylling av trakt-rommene
  • Ekstra bredt sitteområde
  • Funnelweb Zip&Tip kompatibilitet
  • Individuelt sydde stoffpaneler
  • InterntElasticAmbi-Spring™ System
  • Vendbar Matt / Glass Premium bordplate
  • Matchende ottoman selges separat
  • Flere interne elastiske punkter for strukturert form
  • Tykk polstring
text-splits

Oppfyller BS5852 UK FR-sertifisering og er av kommersiell kvalitet som er egnet for kafeer, barer, hoteller, kinoer etc.

Ekstremt myk og fleksibel på overflaten, og støttet med TC for å gi den ekstra styrke og form. Veldig tykk polstring for å gi deg en bedre sitteopplevelse. Passer til nyanser av lysegrå, svart, og nøytrale farger (hvit).

40 % viskose, 60% polyester, 560 g med TC-bakside.

text-splits

Eco Weave er inn med dagens trender innen interiør. Denne lune fargen kan passe inn nærmest hvor som helst.

text-splits

Dimensjoner på Acoustic Sakkosekk :

Høyde 80 cm
Bredde 80 cm
Dybde 80 cm
text-splits

Slik fyller du saccosekkene med Zip & Tip systemet vårt

Det anbefales å fylle en Acoustic Sakkosekk med rundt 350 liter av vår Premium Perler (avhengig av personlig komfortnivå).

Påfyllingsinstruksjoner: Merk først at det er to fyllingsrom for Acoustic Sakkosekk, ett for ryggen og ett for sokkelen (sittegruppe). Det anbefales at bakrommet er fylt fint og stramt og sittegruppen er litt mer løst fylt for best mulig komfort og stil. Bruk alltid Ambient Lounge sikkerhetslåsingsverktøy eller binders for å åpne barnesikre sikkerhetsglidelåser på dekselet til saccosekken.

Trinn 1 :

Åpne bakrommet og fest vår 155 liters påfyllingspose forsvarlig til bakrommet. Lås opp og vend over for å la tyngdekraften gjøre det meste av arbeidet og tømme ut alle perlene. Fyll bakrommet så tett som mulig, slik at Acoustic Sakkosekk blir solid og støttende. For å sikre at alle perler er kompakte inni, så bør du riste og 'dytte' perler, slik at de kan komme inn og bak de elastiske støttene. Klapp fast det ytre stoffet i posen, slik at bønner kan flytte seg fritt og bevege seg ned i kupeen. Når den er tett fylt (slik at den ikke får flere perler på innsiden), lukker du den indre posen og glidelåsen på utsiden.

Trinn 2 :

Åpne sittegruppen og fest Funnelweb eller mindre 150 liter pose med perler. Lås opp og vend, noe som lar tyngdekraften gjøre det meste av arbeidet. Hold traktveggen festet, snu saccosekken, og sett deg på den for å teste fyllingsnivåene som tilfredsstiller dine personlige komfortnivåer. Når du fylles til det mest behagelige nivået, så pakker du ut, lukker den indre posen, og lukker med glidelåsen på utsiden. Oppbevar reserveperler i en Funnelweb eller transportpose for påfyll når perlene uunngåelig komprimerer litt over tid.

text-splits

Samtlige av våre Ambient Lounge tekstiler er av ekstremt høy kvalitet og bygd for å vare dersom en tar godt vare på dem. Her er noen kjekke tips til  vedlikehold:

Dersom tråder i sømmene løsner, bare kutt disse av med saks. Ikke dra i trådene. Støv fjernes best ved å benytte en hånholdt støvsuger. Unngå skarpe objekter slik som ringer, beltespenner, diverse leker, og hardhendt behandling, da tråder kan løsne. For å unngå blasse saccosekker er det best å unngå direkte sollys. For sikkerhets skyld er det lurt å oppbevare møblene minst 50cm unna varmekilder, slik som ovner. I de første 3-6 månedene kan isopor perlene komprimeres noe, og derfor kan det kreves ekstra fyll for det beste resultatet. Dette er helt vanlig i saccosekker, og det er en god grunn for at du bør benytte deg av Premium perler. Selv om det kan være fristende, så er ikke armlener og stolrygger designet for sitting, og derfor bør dette unngås så sant det er mulig. For å holde saccosekken i god form bør du riste og banke litt i den etter bruk, slik at perlene kan falle tilbake på plassen sin.

text-splits
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter