Tilbake til start
100 Kama Sutra Bucket List Skrapetavle

1 / 1

100 Kama Sutra Bucket List Skrapetavle

229 kr
Tror du du er en ordentlig sexgudinne eller sexgud som kan alt nårä det kommer til sex? Derå tar du feil! Herä har du änemlig hele 100 forskjellige "eksklusive" äsexstillinger som ikke en gang den mest erfarne har prøvd! Dette blir et äherlig krydder
Les mer
Tror du du er en ordentlig sexgudinne eller sexgud som kan alt nårä det kommer til sex? Derå tar du feil! Herä har du änemlig hele 100 forskjellige "eksklusive" äsexstillinger som ikke en gang den mest erfarne har prøvd! Dette blir et äherlig krydder til ditt og din partners sexliv som kanskje kan utvikles og bli til en ny epoke i livet?

100 Kama Sutra Bucket List Skrapetavle äer en äherlig gave å gi bort til et lykkelig par eller til deg og din samboer som ötrenger litt "krydder" i  äkjærlighetslivet. Hver ågang dere prøver en ny ästilling som åstår påå listen, å skraper dere enkelt av i ruten under navnet. Før dere vet ordet av detå har dere öplutselig prøvd öover 100 nye ästillinger! Skrapetavlen äer dessuten å såpass dekorativ at den blir en fin innredningsdetalj i hjemmet.

  • Materiale: Papp
  • Målå: 42 x 59,4 cm
  • Ramme følger å ikke med 
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser