Xiaomi Mi RoboRock S5 Max Black

4189 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Effektiv rengjøring av gulvflater

Rengjøring av hjemmet blir morsomt når du lar en robot gjøre det. Styring er enkelt fra applikasjonen, og du kan stille den til å rengjøre for eksempel når du ikke er hjemme. Hva er bedre enn å komme hjem til et rent hus?

Gulv rengjøres grundig takket være supernøyaktig laserskanning som roboten bruker for å planlegge rengjøringen. Det er også funksjoner som lar deg velge spesifikke rom eller et 1,5 x 1,5 m -område for grundigere rengjøring. Roboten har et fantastisk navigasjonssystem og du trenger ikke å bekymre deg for at den skal falle ned trappene. Fjorten forskjellige sensorer står bak navigasjonen og gjør den flink.

Sugekraft på 2 000 Pa sørger for effektiv rengjøring på alle overflater. Kanter og hjørner som kan være problemområder blir også ivaretatt - roboten kommer til veldig nær kanter og den effektive børsten fanger opp alt støvet.

Effektiv luftfiltrering

Det er finnes et E11-filter i denne støvsugeren som fjerner støvpartikler og allergener effektivt.

Enkel vedlikehold

Noe som gjør denne robotstøvsugeren lett å bruke er basert på vedlikehold. Den vil indikere når støvbeholderen må rengjøres. Beholderen kan fjernes og åpnes enkelt - bare hell støvet rett i søpla. Støvbeholder og filter kan vaskes enkelt under kranen.

Mopping

I tillegg til støvsuging kan Roborock S5 Max moppe gulvene også. Du kan planlegge når moppingen skal foregå og sette opp virtuelle blokker slik at du ikke trenger å bekymre deg for teppene.

Moppen er designet for å tilby effektiv rengjøring. Den bruker 300 g trykk for å rengjøre smuss fra overflaten effektivt. Takket være store 290 ml vanntanker kan den moppe arealer så store som 200 m³. Driftstid med moppefunksjonen er fra omtrent 45 minutter til 1 time.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 792 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 419 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 207 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »