Tefal Travel Mug 0,36 L Black

Tefal Travel Mug 0,36 L Black
Tips en venn
174 kr Midlertidig utsolgt

-30%

Ord. pris 249 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Tefal Travel Mug 0,36L Black
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 4,6
57%
43%
0%
0%
0%

Den var litt vanskelig å få opp som ny, ligger godt i hånden, sto stødig selv på en så smal kant som verandakassen. Jeg tok enkeltslurker og selv siste rest etter over 2 timer var varm, isolerer godt for det var ikke mulig å kjenne utvendig at det var varm væske inni. Den er kjekk å ha med over alt. Den rommer passe mengde kaffe.

Jeg har testet denne termokoppen på både kald og varm drikke. Den holder det den lover. Både kald og varm drikke holder seg godt, og den søler ikke! Fin er den å se på også! Jeg har hatt med meg denne overalt, fra turer i marka og på kjøretur eller jobb. Hvis noe trekker fra er det at jeg skulle ønske den rommet mer enn den gjør, samt at den er litt stor/tung. Men tror ikke den er noe større eller tyngre enn andre liknende produkter på markedet, så der må kanskje heller jeg justere forventningene mine. Alt i alt, veldig fin og praktisk termokopp som holder lenge på drikken din! Anbefales!

Brukte koppen jevnlig i 2 uker til både varm og kald drikke. Den holder varmen godt, tar mange timer før kaffen blir kald. Åpning/knappen er praktisk løsning, lekker ikke som i de andre merkene jeg har prøvd før. Kan anbefale for alle som drikker på farten. Kanskje litt tung. Brukte den mye i bilen og den er praktisk og lett å rengjøre. Design virker litt før gammeldags, kunne tenke meg mer moderne utseendet.

Veldig bra produkt. Godt design. Greit at over del kan vaskes i oppvaskmaskin. Sitter fast på bordet p.g.a gummi som er helt nederst. Ikke for stor.

Fin termokopp, perfekt størrelse OG den søler ikke i sekken, selv om jeg må løpe til bussen! I tillegg er den lett å rengjøre, fin å ha både kald saft og iskaffe i, samt varm te og kaffe osv. Liker denne

En lekker kopp som ikke lekker! Tefals travel mug holder godt på varme og kalde drikker. Du kan drikke fra alle kanter. Den er enkel å ta fra hverandre når den skal rengjøres, og alle delene kan vaskes i maskin. Koppen er veldig god å holde i og du kan fylle den med din favorittdrikke og ha den med deg på tur, i bilen, på stranda.....
Denne kan jeg virkelig anbefale!

Koppen er overraskende solid og godt bygget. Jeg har mange termokopper fra før, men dette er den eneste som er helt tett når den er lukket (testet den ved å fylle den opp og sette den på hodet i to timer - ikke en dråpe kom ut). Den holder dessuten temperaturen veldig godt, både varmt og kaldt. Har brukt den både til te og kald saft nå om sommeren. Bruksmessig er den meget god å holde i, og silikonbåndet rundt koppen gjør at den ikke sklir i hånden. Pluss for smart løsning med å trykke ned i midten for å åpne/lukke, for da kan man gjøre det med en hånd i bilen mens den står i koppholderen.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 123 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 84 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 62 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »