Tefal Frityrkoker Easy Pro 3L

Tefal Frityrkoker Easy Pro 3L
Tips en venn
599 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • 3 liter volum / 1 kg mat
 • Kurv av rustfritt stål
 • Automatisk overopphetingsbeskyttelse
 • 2100W

Den enkle løsningen for fritering. Rommer 3L olje og 1kg mat. Kurv av rustfritt stål gir ett profesjonelt utseende. Automatisk overopphetingsbeskyttelse. Kontrollampe som lyser når den er i drift. Emaljert gryte og store utvendige håndtak. Effekt 2100 watt

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 8 Gjennomsnittsvurdering: 4,8
75%
25%
0%
0%
0%

Veldig grei frityrkoker til en god pris! Den er enkel å ta fra hverandre, og delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Den varmer også opp fort, og man kan legge den sammen så den tar lite skapplass. Jeg har ikke savnet noe når jeg har brukt denne maskinen.

Det er gøy med frityrkoker! Jeg gikk en smule bananas da vi først fikk denne i hus, og frityrkokte både banan, pizza, løkringer, mozzarella sticks, i tillegg til vanlig ting som fisk og fries. I ekte Radioresepsjonen-ånd der altså! Den har klart å gjøre det meste av mat om til gull, og blir varm fort og vi har ikke brent oss.

Veldig fint med en glassrute på toppen så man kan følge med på prosessen. Temperaturmåleren er ikke hundre prosent presis, så det blir litt gjetting, men det har ikke bydd på noen problemer egentlig.

Den er liten og nett, og kan faktisk stå ute på kjøkkenbenken hele tiden uten å være til noe sjenanse eller lukte ille. Tipptopp!

Knallfornøyd ! Vi ønsket en frityr som var enkel i bruk, lett å rengjøre , passe stor og pent design. Her fikk vi alle inn i ett produkt ! Den er superenkelt å rengjøre, barna får til å bruke den, å den kan stå fremme på kjøkkenbenken mellom bruk siden den er fin å se på!

Frityrgryten tar liten plass på kjøkkenbenken og er et must for den som ønsker å fritere mer mat. Resultatene mine av forretter, hovedretter og desserter har vært like bra og velsmakende gang på gang med Tefal sin frityrkoker. Man må være obs på lokket etter man har fritert for det skapes kondens og vann kan dryppe ned i oljen, men det funker like fint å fritere uten lokk også. Anbefales!

utrolig fornøyd! den er veldig liten og lett, noe som gjør at det er lett å forflytte den, og legge den bort når den ikke er i bruk. Den lager utrolig god mat, og funker helt perfekt slik en frityr skal gjøre, noe jeg helt ærlig ikke forventa til prisen.
Alt i alt anbefaler jeg den uten tvil.

Veldig kjekk å bruke, dette er min første frityrgryte og jeg er positivt overrasket. Laget fish&chips, vårruller og fritert kål og grønnsaker - supergodt. I dag skal jeg prøve berlinerboller. Du kan følge med på resultatet gjennom vinduet på apparatet og den verken spruter eller lukter mye. lett å rengjøre og ett stort pluss for størrelsen, liten og lett. Anbefales.

Tefal EasyJet Pro er en stilig og nett frityrgryte. Det som jeg ble positivt overrasket over - er at den hverken spruter eller lukter spesielt når man friterer. Den blir fort varm,og friterer veldig fint. Jeg har hatt den i 2 uker, og har testet både donuts, pomme frites, vårrull og chicken nuggets. God pris på en god frityr

Denne frityrgryta er stilig, rask og lett å holde ren. Den varmer opp oljen fort og gir et godt resultat. En stor fordel med vindu i lokket.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 194 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 120 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 78 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »