Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Philips Barbermaskin S5589/30

1101 kr
Anbefalt pris: 1106 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

 • SteelPrecision-blader
 • PowerAdapt-sensor
 • 360-D fleksible hoder
 • Integrert pop-up-trimmer

Kraftig barbering som er skånsom mot huden
Philips 5000-serien gir en kraftig barbering som nå klipper enda mer hår per strøk.* Barbermaskinen er utstyrt med avansert SkinIQ-teknologi, og den tilpasser seg hårtettheten din for å gi bedre hudkomfort.

 • SteelPrecision-blader
 • PowerAdapt-sensor
 • 360-D fleksible hoder
 • Integrert pop-up-trimmer

Kraftig ytelse i hvert strøk
Med opptil 90 000 kuttebevegelser per minutt barberer SteelPrecision-bladene tett og klipper mer hår per strøk**. De 45 bladene med høy ytelse er selvslipende og produsert i Europa.

Justerer seg etter skjegget for uanstrengt barbering
Den intelligente ansiktshårsensoren leser hårtetthet 125 ganger per sekund. Teknologien tilpasses automatisk og gir en behagelig og skånsom barbering.

Fleksible hoder følger ansiktskonturene
Fullstendig fleksible hoder dreies 360° for å følge ansiktskonturene. Opplev optimal hudkontakt for en grundig og komfortabel barbering.

Konstruert for presisjon og klippeeffektivitet
Den nye formen på barberingshodene er utviklet for presisjon. Overflaten er forbedret med hårstyringskanaler, som er utformet for å bevege håret i en effektiv kutteposisjon.

Åpne med ett trykk for enkel rengjøring
Rengjør barbermaskinen på en enkel måte. Åpne barbermaskinen med et enkelt tastetrykk, og skyll med vann.

Barber vått, tørt og også i dusjen
Tilpass barberingsrutinen til behovene dine. Wet & Dry gjør at du kan velge mellom en komfortabel tørr barbering eller forfriskende våt barbering. Du kan barbere deg med gel eller skum, selv i dusjen.

Presisjonstrimmer integrert i håndtaket
Få en komplett frisyre med barbermaskinens pop-up-presisjonstrimmer. Den er integrert i barbermaskinkroppen og er den perfekte måten å vedlikeholde barter og trimme kinnskjegg på.

Opptil 60 minutter med ledningsfri barbering når batteriet er fulladet
Barber trådløst i 60 minutter etter en fullstendig batteriopplading.

Én times ladetid og fem minutters hurtiglading
Lad barbermaskinen helt opp på bare én time med det kraftige og energieffektive litiumionbatteriet. Har du det travelt? Koble til barbermaskinen i fem minutter, og få nok strøm til én fullstendig barbering.

Barbermaskinen har økopass
Hos Philips driver vi bærekraftighet innen alle aspekter ved produktutviklingen. Produksjonsanlegget for blader bruker 100 % fornybar elektrisitet, og emballasjen vår er laget av resirkulerbare materialer. Alle barbermaskiner leveres med et økopass.

LED-skjerm med ikoner som gjør at du kan bruke barbermaskinen intuitivt
Den intuitive skjermen viser relevant informasjon, slik at du får en best mulig opplevelse av barbermaskinen. Dette grensesnittet omfatter: Batteristatus med tre nivåer, rengjøringsmelding og indikator for transportlås.

Vis flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .