Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11 deler, Mixer/Blender)

(1)
Skriv en anmeldelse
-38%
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11 deler, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11 deler, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Silver, 11 deler, Mixer/Blender)
1499 kr
Anbefalt pris: 2399 kr
Frakt fra 79 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  1-3 Arbeidsdager
  Frakt fra 79 kr
 • Selges og sendes av Novellia

Overvåk produktets pris

 • Ekstremt kraftig – 1200 watt!
 • Over 55 millioner solgte enheter
 • Utstyrspakke med 11 deler
 • Gör ljuva smoothies
Få maksimalt av ingrediensene og maten din! Utnytt det fulle potensialet i frukt og grønnsaker med NutriBullet®MAX.


Denne eksklusive utgaven har ekstra kraft, gjør jobben enda enklere og har flere funksjoner. Med hele 1200 watt har motoren stor kapasitet og er forhåndsprogrammert med det vi kaller "autocycle", som vil si at den automatisk slås av etter optimal arbeidstid. Denne utgaven av NutriBullet® knuser selv de tøffeste ingredienser, som blant annet fersk gurkemeie, bjørnebærsteiner, helkorn og kål.


NutriBullet® – Et sterkt varemerke!


NutriBullet® er et velkjent varemerke innen helse og velvære som gjør det enklere å spise sunt og bedre livskvaliteten, noe over 55 millioner kunder over hele verden er et bevis på.


NutriBullet® har et komplett utvalg av miksere, blendere, kjøkkenmaskiner og smoothiemaskiner – kjært barn har mange navn.


Med NutriBullet® kan du raskt og enkelt øke det daglige inntaket av grønnsaker og frukt på en smakfull måte og bedre fordøyelsen. Alle vet at for å få mest mulig ut av livet, må du få mest mulig ut av det du spiser. Når du drikker ferdigpresset juice eller bare blander sammen og tygger maten, går du glipp av mange næringsstoffer. NutriBullet® kan hente ut de skjulte næringsstoffene i maten vi spiser, takket være de unike knivbladenes hastighet og kraft og den sykloniske beholderen. Vær smart og velg NutriBullet® slik at du også kan føle deg yngre, sunnere og full av energi!

5.0

Basert på 1 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.