Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

MORPHY RICHARDS Dampsuger 13in1

Til kassen

Se også

MORPHY RICHARDS Dampsuger 13in1

(16)
Skriv en anmeldelse
1432 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Dampsuger med 13 bruksområder

  • Gulvspray
  • 2 i 1 allsidighet / 13 bruksområder
  • Avkalkningspatron
  • Hurtig Oppvarming
  • Enkel avtrykker for damp

Gulvspray
Total Clean Fresh har en gulvhullspraybeholder som kan fylles med ditt favorittmiddel gjennom et påfyllingslokk på gulvmunnstykket. Bruk bare fotpumpen på baksiden av gulvmunnstykket for å fordele vaskemiddelet på gulvet, og damp over for bakteriedrepende kraft og en ren duft av vaskemiddel.

2 i 1 allsidighet / 13 bruksområder
Den oppreiste enheten er utstyrt med en avtagbar håndholdt enhet som enkelt kan slippes ut ved å trykke på en knapp. Det finnes et bredt spekter av tilbehør som inngår i 13 rengjøringsløsninger, inkludert håndtering av arbeidsflater, søl og fast mat fra komfyren og ovnen, frisk opp klær, ta bort rusk fra klærne, rengjør aluminiumsfelger og mye mer.

Avkalkningspatron
Det er en utskiftbar avkalkningspatron plassert bak vanntanken for å redusere kalken. Dette vil forlenge damprensingstiden og kan enkelt byttes ut.

Hurtig Oppvarming
Total Clean Fresh hettar upp på 30 sekunder och är redo att användas. Den snabba uppvärmningstiden och den avtagbara vattentanken för separat påfyllning, innebär att du kan börja ånga direkt, och du behöver inte stänga av enheten för att fylla på tanken för mer ångningstid.

Enkel avtrykker for damp
Med Total Clean Fresh har damprengjøring aldri vært enklere, med brukervennlige kontroller og variabel vinkeldamp går rengjøring lett. Skyv dampspaken på oppreist eller håndholdt apparat for umiddelbar damprengjøring.

4.7

Basert på 16 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (11)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.