Melitta Barista TS Smart Sølv Espressomaskin

Melitta Barista TS Smart Sølv Espressomaskin
Tips en venn
10990 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Espressomaskin i stilrent design
 • Velg mellom 21 ulike kaffevarianter
 • Med Melitta Connect-appen kan du styre maskinene med din smarttelefon
 • Lagre opptil 8 kaffeprogram etter dine preferanser
 • Høyoppløst TFT-fargedisplay
 • IntenseAroma-funksjon

Melitta Barista TS Smart® - Perfekt kaffe? Det lager du med din smarttelefon!
Melitta® Barista TS Smart® klarer utrolig mye. Den kan for eksempel lage hele 21 forskjellige kaffespesialiteter. Med rett kaffebønner og etter originaloppskriften, eller dine egne eksperiment, kan du lage utsøkt kaffe hver dag. Med appen Melitta® Connect kan du med hjelp av din smarttelefon styre tilberedningen av kaffen og styre mange andre funksjoner på en enkel måte. 


Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan mange av funksjonene på din helautomatiske kaffemaskin styres fra smarttelefonen. For eksempel kan maskininnstillingene styres på en komfortabel måte og dine personlige My Coffee-profeler kan programmeres og spares. Praktiske instruksjoner hjelper deg med rengjøring og vedlikehold av maskinen. Et høyepunkt med denne appen er at du kan lage helt egne kaffespesialtiter. Rekkefølgen som ingrediensene blir helt i koppen, mengden kaffe, skummet melk og varmt vann og flere innstillinger du kan styre separat. 


21 kaffevarianter 
Takket være knappene kan du lage de 4 klassikerne espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato med bare ett knappetrykk. Oppskriftboks-funksjonen lar deg lage 17 andre forskjellige kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio. 


Automatic Bean Select 
Den innovative funksjonen Automatic Bean Select velger automatisk riktig bønnetype for din favorittkaffe. Du kan endre det automatiske valget av bønner individuelt utfra dine preferanser ved å trykke på kontrollpanelet eller så kan du endre innstillingene i menyen. Aktiv bønneovervåkning påminner deg om når kvernen nesten er tom slik at du vet når det er på tide å fylle på med nye kaffebønner. 


IntenseAroma 
IntenseAroma-funksjonen kan velges i stedet for den vanlige byggeprosessen. Resultatet er en kaffe med intensiv og rik smak – uten at du trenger å endre på verken mengden kaffe eller vann. Denne funksjonen kan velges for alle kaffevarianter. 


My Coffee Memory 
Du vil vel unngå å måtte skrive inn dine kaffepreferanser hver gang du skal gjøre kaffe? Vi har løsningen! Med funksjonen ”My Coffee Memory” kan du programmere dine personlige favoritter blant de ulike kaffespesialtetene helt individuelt. Melitta® Barista TS Smart® sparer innstillingene for opptil 8 personer. 


Italiensk tilberedningsprosess
Den italienske tilbedreningsprosessen gir autentisk smak ved å sikre at ingrediensene tilsettes i riktig rekkefølge i henhold til den italienske originaloppskriften. I en latte macchiato heller man derfor espressoen etter melken og melkeskummet og i en cappuccino gjør man motsatt. 


Best Aroma System Plus 
Perfekt utvikling av kaffesmak med følgende delsystem; Med funksjonen Bønne til kopp maler maskinen den perfekte mengden kaffebønner og den nymalte kaffen brygges umiddelbart. Automatisk kverntømming* - Kvernen tømmes hver gang for å sørge for at hver kopp lages med nymalte bønner og at smaken ikke forandres av rester av malt kaffe. Den nøyaktige tettheten på Aromasafe® lokket på bønnebeholderen med to kammere garanteter en smak av ferske kaffebønner, kopp etter kopp. Den mørktonede beholderen hjelper også med å oppbevare kaffebønnenes smak. 
OBS: Selv om doseringen og malingen er automatisk, kan en minimal blanding av bønnetyper oppstå ved bytting. 


Stille som en mus 
Vil du nyte din kaffe i fred og ro? Det er ingen problem med denne kvernen som er like stille som en mus, og allikevel rask. 


TFT-fargedisplay 
Førsteklasses behagelighet: Det høyoppløste TFT-fargedisplayet gjør maskinen enkel å bruke. Steg-for-steg-bruksanvisninger veileder deg gjennom menyen. 


One Touch 
Barista TS Smart® er imponerende lett å bruke. De forhåndsinnstilte kaffevariantene espresso, café crème, cappuccino og latte macchiato kan velges med ett enkelt knappetrykk. Du kan også enkelt velge hvis du vil ha varm eller skummet melk eller varmt vann med One Touch. 


Touch & Slide 
Den innovative Touch & Slide-funksjonen lar deg stille inn og bruke din maskin enkelt og praktisk ved å trykke lett på sensorpanelene. 


Double Cup-mouds
Med Double Cup-moduset kan du lage to kopper av et flertall kaffevarianter med eller uten melk, samtidig. 


Alt-i-et-utløp 
Seperate munstykker for kaffe, melk og varmtvann gjør det lett å lage din favorittdrikk uten å flytte på koppen. Utløpet har også innebygd LED-belysning og man kan justere høyden opptil 140mm slik at det er plass til både høye og lave macchiato-glass. 


Pro Aqua filterteknologi 
Hvis du bruker vannfilteret Melitta® Pro Aqua trenger bare Barista TS Smart® å avkalkes en gang per år. Det filtrerte vannet forbedrer ikke bare kvaliteten og smaken på din kaffe, men forebygger også at kalklag fester seg i vannsystemet. (Dette gjelder hvis man brygger seks kopper kaffe på 120 ml per dag og bytter filtret seks ganger i henhold til apparatets bruksanvisning). 


Avtakbar bryggeenhet 
Bryggeenheten er praktisk og enkel å ta av og rengjøre. Det gjør at også innsiden på maskinen kan rengjøres. 


Plug in-melkesystem 
Et avtakbart melkesystem med en utvendig melkebeholder som tåler maskinvask og får plass i alle kjøleskap. 


Easy Steam Cleaning 
Rask og hygienisk rengjøring av deler som kommer i kontakt med melk med hjelp av varmt vann og damp. 


Automatisk rengjørings- og avkalkingsprogram 
Automatisk rengjørings- og avkalkingsprogram som grundig rengjører og fjerner rester i kaffe- og melksystemet. 


Energisparingsfunksjoner
Med 0 Watt-bryteren kan du enkelt koble fra din Barista TS Smart® fra strømmen. Dessuten holder det programmerbare energisparings-moduset og den innstillingsbare avstegningsfunksjonen enheten i sparsom drift. 


Misson eco & care 
Vi har utviklet en etikett som sitter på garantert godkjente apparater. På etiketten er det også et verdisystem som vi har utviklet. 


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1926 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 985 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 453 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »