Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Lommevekt / Brevvekt
Lommevekt / Brevvekt
Lommevekt / Brevvekt

1 / 3

Lommevekt / Brevvekt

(1 anmeldelse)
169 kr

-26%

Rek pris. 229 kr
Denne enkle lommevekten er det perfekte verktøyet for å veie mindre gjenstander. Med samme størrelse som en kalkulator passer den godt i lommen.Hvis du ofte veier for eksempel brev, smykker eller edelstener, er denne vekten det ul
Les mer

Denne enkle lommevekten er det perfekte verktøyet for å veie mindre gjenstander. Med samme størrelse som en kalkulator passer den godt i lommen.

Hvis du ofte veier for eksempel brev, smykker eller edelstener, er denne vekten det ultimate produktet for deg. Vekten er laget av slitesterkt rustfritt stål og leveres med et klart plastdeksel som beskytter mot støv og sikrer at ingen knapper trykkes på ved et uhell. Etter 30 sekunder uten aktivitet slås vekten automatisk av og sparer batteristrøm.

Vekten kalibrerer automatisk og kan håndtere gjenstander opptil 500g. I tillegg til den vanlige vektfunksjonen kan vekten også tarere (trekke fra vekten av en hvilken som helst beholder) og telle antall deler i vekten, for eksempel hvor mange elementer du veier. Du kan bruke innstillingene til å se vekten i 4 forskjellige vektenheter. Vektens skjerm har to moduser, opplyst og ikke opplyst.

OBS! Batterier inngår ikke!

Spesifikasjoner:
Vekt: 93g
Størrelse: 12x7cm
Materiale: Plast
Materiale Vektplate: Rustfritt Stål
Farge: Sølv
Bakgrunnslys: Blå
Kapasitet: Opptil 500g
Feilmargin: 0.2g
Batteri: 2st AAA (Inngår ikke)

Forpakningen Inneholder:
1x Lommevekt
1x Instruksjonsmanual

Produktet leveres i originalforpakning.

Lignende produkter