Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

CATLER Brødrister
CATLER Brødrister

1 / 2

CATLER Brødrister

1599 kr
Timeren teller ned til din deilige sprø brødskive er klar til å legge grunnlaget for en fantastisk frokost. Med heisknappen kan du kontrollere hvordan stekingen din fortsetter. Brødristeren har også en autosentreringsfunksjon og er til og med klar fo
Les mer
Timeren teller ned til din deilige sprø brødskive er klar til å legge grunnlaget for en fantastisk frokost. Med heisknappen kan du kontrollere hvordan stekingen din fortsetter. Brødristeren har også en autosentreringsfunksjon og er til og med klar for ekstra tykke brødskiver. FUNKSJONER Hev og sjekk funksjonen for å kontrollere stekenivået. Automatisk sentrering av brød. Opptining, oppvarming og varmefunksjon. EKSTRA STORE ROM Brødristeren har også en sentreringsfunksjon og er til og med klar for ekstra tykke brødskiver. STORT KONTROLLPANEL Denne brødristeren har en stor LED-skjerm der du enkelt kan angi innstillingene for en enkelt toast eller to sammen, samt toastnivå, varmealternativ eller tining.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .