Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Braun Hårføner HD730

493 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • 2200W
  • 2 luftkanaler
  • 3 temperaturer
  • IONTEC-teknologi

Få volumet og næringen som ditt hår vil ha!

Svart og lekker hårføner på 2200 watt med to luftkanaler og tre temperaturinnstillinger. Rask og effektiv, men gir samtidig skånsom føning.

Bruk knappen ‘satin protect’ for å senke temperaturen samtidig som valgt luftkanal beholdes. Tørking med ‘satin protect’ beholder den naturlige fukten i håret og hindrer håret fra å tørke ut.

IONTEC er en teknologi som er særskilt utviklet for å beskytte friskheten i håret ditt. Den tilbakestiller hårets fuktbalanse som normalt mistes ved styling med ekstrem varme. IONTEC-teknologien produserer en kraftig strøm av satin-ioner, som omslutter vært hårstrå slik at den naturlige skjønnheten og glanses fremheves.

For å fiksere frisyren med kald luft, trykk på kald-luftknappen. Bruk fønmunnstykket for en nøyaktig formgivning av frisyren. Rengjør filteret regelmessig. For en grundig rengjøring, fjern filteret og skyll det under rennende vann. 

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .