Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

AQVIA Pet Steel 1000 ML
AQVIA Pet Steel 1000 ML

1 / 2

AQVIA Pet Steel 1000 ML

239 kr
En stålversjon av Aqvia PET-flasken som passer til Aqvia Exclusive og Aqvia Balance-modellene Flasken har kork og bunn i rustfritt stål. En vakker og stilig flaske som gjør det bra på et dekket bord. Aqvia vannflasker er lag
  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
Les mer
En stålversjon av Aqvia PET-flasken som passer til Aqvia Exclusive og Aqvia Balance-modellene

Flasken har kork og bunn i rustfritt stål. En vakker og stilig flaske som gjør det bra på et dekket bord.

Aqvia vannflasker er laget av PET-plast, og både kork og bunn er enten plast eller stål. Alle AQVIA vannflasker har en bajonettuttak, som lar deg raskt og enkelt sette inn og fjerne flasken fra karbonatiseringsmaskinen med et enkelt grep ved å vri den 1/8 omdreining.

AQVIA-flasker inneholder ingen bisfenol, ingen ftalater eller andre skadelige stoffer. Hetten lukkes tett og flaskene har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll der de blant annet blir testet.

AQVIA-flaskene er lette og enkle å rengjøre for hånd. Unngå å oppbevare flaskene i sterkt sollys eller vaske dem i oppvaskmaskinen eller i veldig varmt vann - varmt vann kan deformere flasken.

- 1000 ml
- Rustfritt stål

]]>

Kjappe fakta

  • 90 dager åpent kjøp
  • Raske leveranser
  • 1 års garanti
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .