Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere
1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere

1 / 6

1CONTROL Garasjeåpner Solo2 10 Brukere

989 kr

-14%

1 149 kr
SOLO Garasjeåpner Solo2 10 Brukere Administrer 4 porter eller garasjeporter Opptil 10 brukere Kjøp til flere brukere fra appen Del, tilbakekall og kontroller tilgang Batteridreven eller 12-24V AC/DC Appen "1Control" er gratis St
Les mer

SOLO Garasjeåpner Solo2 10 Brukere

  • Administrer 4 porter eller garasjeporter
  • Opptil 10 brukere
  • Kjøp til flere brukere fra appen
  • Del, tilbakekall og kontroller tilgang
  • Batteridreven eller 12-24V AC/DC
  • Appen "1Control" er gratis

Stying av garasjeporter
SOLO kan kopiere fjernkontrollen til garasjeporten, og da oppfører den seg som den originale fjernkontrollen. Den kan kopiere alle faste kodede fjernkontroller og de fleste fjernkontroller i frekvensbåndet 433,0 MHz til 868,0 MHz ved å bruke AM- og FM-modulasjonene. De gamle lavfrekvente fjernkontrollene, kalt kvarts, er ikke kompatible.
Den komplette listen over kompatible fjernkontroller er tilgjengelig på 1Control nettsted eller den komplette guiden. For å kontrollere en garasjeport / port er det tilstrekkelig å kopiere en enkelt fjernkontroll, det er ikke nødvendig å kopiere fjernkontrollene for alle brukere.
SOLO kommuniserer med smarttelefonen ved hjelp av Bluetooth LE 4-protokoll. Derfor er det ikke nødvendig å ha en internettforbindelse for garasjeporten.
Driftsforhold
SOLO  er motstandsdyktig mot forstyrrelser i atmosfæren, er regntett, snøsikker og motstandsdyktig mot solstråler. Den er IP66-sertifisert.
Sikkerhet
Når du bruker SOLO  for første gang, må du angi en 8-sifret numerisk PIN-kode. Denne PIN-koden må holdes hemmelig. Innehavere av PIN-koder anses som administratorer av enheten. Det er mulig å tilbakestille PIN-koden ved å utføre en fabrikkinnstilling av SOLO . SOLO-administratoren kan invitere andre brukere til å bruke en port eller garasjeport uten å gi dem PIN-koden ved å bruke delingsfunksjonene som tilbys av appen.
Kommunikasjonen mellom SOLO  og en smarttelefon er beskyttet av den nyeste generasjons sikkerhetsalgoritmer basert på offentlige nøkler og ende-til-ende symmetrisk kryptering med kortvarige nøkler. Kommunikasjonen mellom SOLO  og en garasjeport bruker de samme sikkerhetsalgoritmene som den kopierte fjernkontrollen. Derfor er sikkerhetsgraden som tilbys i denne kommunikasjonen den samme som for fjernkontrollen.
Strømforsyning

SOLO leveres med utstyrte batterier og er allerede slått på.
  Batteriene kan byttes når de er tomme. SOLO MINI holder de kopierte fjernkontrollene og delte tilgangene i minnet, selv om det ikke er live. Du kan kontrollere batteriets ladestatus med appen.

Pakkens innhold

  1 vegg eller stangmontering
  2 veggmonteringsenheter med relative skruer
  2 stangklemmer
  2 batterier (allerede montert)

Andre detaljer
Driftsavstand: 15-20 meter
Mål: 39x102x134mm
Vekt (batterier inkludert): 350 g


0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser