Støvsugere og tilbehør

Leter du etter den billigste støvsugeren? Eller den absolutt beste? Kanskje trenger du bare nytt tilbehør, eller du er tom for støvsugerposer? Uansett hva du søker etter, så er sannsynligheten for at vi har det ganske stor. Hos oss på CDON.COM finner du selvgående robotstøvsugere, tradisjonelle gulvstøvsugere og fleksible håndstøvsugere. Tilbehør og støvsugerposer finnes også her. Les mer om hvordan du velger den beste støvsugeren...

 

Vi rekommenderar

Finn den beste støvsugeren

Hva som er den beste støvsugeren for deg, avhenger av hva slags liv du lever. Om du er hunde- eller katteeier, vil du sannsynligvis ha en støvsuger som er god til å suge opp akkurat dyrehår, enten det er fra gulvet eller fra putene i sofaen. Da kan fleksible møbelmunnstykker være en viktig ting å se etter. Og om du har et hektisk liv der rydding helst prioriteres bort, så kan kanskje en selvgående robotstøvsuger gjøre jobben for deg. For alle småbarnsforeldre kan håndstøvsugeren være et takknemlig verktøy – lett tilgjengelig og enkel å ta frem når frokostsmulene ligger på gulvet og tiden er knapp.

Et annet godt råd når du skal kjøpe støvsuger er at du ikke bør stirre deg blind på den tekniske informasjonen, som maskinens sugeeffekt, ettersom de fleste støvsugere i dag er relativt like på dette området. Faktorer som kan være viktigere, er å se på støvsugerens fleksibilitet og hvor lett den er å jobbe med. Både for å komme til på trange steder, men også for enkelt å kunne tilpasses materialet som skal rengjøres. Lydnivået på en støvsuger er også et viktig parameter - det er oftest en av de mest belastende faktorene ved rengjøring. Teknikken rundt motoren og luftekanalene påvirker hvor stillegående støvsugeren er. Hvilket tilbehør som følger med, kan også være intressant å kikke på, som f.eks støvsugerposer, HEPA-filter eller munnstykker.


Vårt utvalg av støvsugere

Hos oss på CDON.COM velger du enkelt den beste støvsugeren ut fra dine krav og ditt budsjett. Om du vil ha litt hjelp på veien, kan du sortere etter pris, popularitet, nyheter og omdømme fra andre kunder. Dessuten kan varemerkene filtreres dersom du allerede vet hvilket merke du er ute etter. Lykke til!