Finn den rette kjøkkenvekten

En kjøkkenvekt hjelper deg med å lykkes i kjøkkenet. Her på CDON.COM finner du både digitale og analoge vekter. En digital kjøkkenvekt gir deg høy presisjon og har ofte en relativt slank design, hvilket gjør at den er enkel å oppbevare om du vil rydde den bort etter bruk. En tradisjonell husholdsvekt med analog funksjonalitet har derimot en litt større i design, men på grunn av sin tidløse design velger mange å la kjøkkenvekten stå fremme som en del av kjøkkeninnredningen. Våre analoge kjøkkenvekter finnes i retrostil og med behagelige farger. Les mer om hvordan du velger rett kjøkkenvekt.

Lurt å tenke på når du velger kjøkkenvekt

En kjøkkenvekt kan brukes på forskjellige måter og fyller ulike behov på kjøkkenet. Søker du en husholdsvekt som kan hjelpe deg med bakeingrediensene kan en vekt med bolle være det mest praktisk alternativet. Om du vil veie råvarer på kjøkkenvekten så er kanskje en vekt med flat overflate å foredra. Om kjøkkenvekten skal hjelpe deg med dietten så bør den ha funksjoner som regner på kalorier, karbohydrater, fett og kolesterol.


Funksjoner på den digitale kjøkkenvekten

Kjøkkenvekten er ikke et spesielt avansert kjøkkenredskap, men det finnes et par funksjoner som kan være bra å kjenne til:

Tarafunksjon:

Denne funksjonen gjør det mulig å nullstille vekten, til tross for at det allerede ligger greier på vekten. Om du har en skål med ingredienser som skal veies blir det enklere om du ekskluderer den den tomme skålens vekt. Funksjonen gjør at vekten viser null, til tross for at skålen allerede ligger på kjøkkenvekten.

Automatisk avstengning:

For å spare den digitale kjøkkenvektens batteri kan det være bra med automatisk avstengning som funksjon. Dette innebærer at kjøkkenvekten skrur seg av selv etter å ha blitt brukt og kun starter igjen ved aktivering.