Kaffetrakter

Her på CDON.COM finner du hundrevis av kaffetraktere fra ulike varemerker i forskjellige prisgrupper, men alle har som felles mål å koke kaffe, og det til gangs. Her i Norden ligger vi jo tross alt på verdenstoppen når det gjelder kaffekonsum, så la oss gjøre det med kaffemaskiner som vet hvordan det skal gjøres! Enten du vil kjøpe en mokkatrakter, termostrakter, kaffekvern eller kun en enkel liten kaffetrakter, så har du kommet til rett sted. Vi ønsker deg og kaffekokeren din mange herlige kaffepauser sammen. Les mer om hvordan du finner den beste kaffetrakteren...

Kunsten med å finne den riktige kaffetrakteren

Kaffetrakteren kan ha mange ulike egenskaper, og hva som er den beste trakteren for deg, er det egentlig bare du som vet. Er det tiden, sikkerheten, hvor praktisk den er eller designet som er avgjørende for ditt valg av kaffekoker? Tenk gjennom hva du setter mest pris på i en god kopp kaffe, og la dette være utgangspunktet for valget ditt.

Storheten i en enkel og liten kaffetrakter

I dag finnes det nesten like mange funksjoner og finesser hos kaffetrakterne som det finnes ulike kaffetyper å velge mellom. For deg som likevel synes at livet består av nok beslutninger som det er, kan vi tilby enkle kaffekokere hvis eneste oppgave er å gi deg en herlig kopp vanlig kaffe uten større merkverdigheter. Men hvordan kan du da vite hva som er en enkel kaffetrakter? En enkel kaffetrakter er ofte en liten kaffetrakter. Store kaffemaskiner har mer å leve opp til og trenger plass til flere funksjoner, noe som lett resulterer i en større størrelse. Prisen kan også indikere hvor kompleks kaffetrakteren er – en billig kaffetrakter lager altså ikke nødvendigvis dårligere kaffe, men den har antageligvis færre funksjoner og koster derfor mindre.

Fordelen med en smart kaffetrakter

En kaffetrakter kan være smart på mange måter, men vi har valgt å fremheve et par spesielt praktiske egenskaper som du finner blant kaffetrakterne våre. Hva med en uknuselig termostrakter som holder kaffen varm i timevis uten å miste aromaen? Smart synes vi! En annen smart kaffekoker trakter kaffen direkte i koppen og gjør take-away-kruset ditt klart på mindre enn fem minutter. Perfekt for deg som ønsker å drikke morgenkaffen underveis – koppen passer dessuten perfekt i bilens koppholder. I tillegg har vi kaffekokerne med innstillingsbar timer som lar deg våkne til duften av nykokt kaffe. Er det nødvendig å legge til mer enn at dette er en smart velgjører for alle morgentrøtte syvsovere? Svært moderne kaffetraktere kan styres via WiFi, og kommer med en app hvor du får nymalt kaffe med noen klikk, akkurat slik du vil ha det, og når du vil ha det. Hold utkikk etter smarte egenskaper i produktbeskrivelsen som finnes på hver kaffetrakters respektive produktside!

Det sosiale aspektet ved en stor kaffetrakter

Er dere mange som ønsker å dele en god kopp kaffe sammen? Da bør du rette blikket mot de store kaffetrakterne våre og se etter egenskaper som kapasitet, dryppstopp og varmelagring. Vi har for eksempel kaffemaskiner med to kaffetraktere i én, dvs. to traktesystem i samme apparat som er helt uavhengige av hverandre, og som kan gi deg opptil 20 kopper kaffe samtidig. Du kan dessuten velge å trakte te i den ene kannen og kaffe i den andre hvis det er ønskelig. Her finnes også store kaffetraktere hvor glasskannen rommer opptil 12 kopper kaffe – perfekt på kontoret eller i andre større kaffedrikkende sammenhenger. Med et så stort kaffevolum er det viktig at kaffetrakteren har egnet varmelagring, slik at kaffen bevarer både varme og aroma. Dessuten kan det være bra om kaffetrakteren har en dryppstopp-funksjon, siden det er mange som skal skjenke seg kaffe som kanskje ikke rekker å vente helt til kannen er ferdigtraktet. For bruk i større selskaper kan det også være bra å se etter automatisk avstengning. Det er jo fort gjort at den siste kaffedrikkeren som forsyner seg, ikke husker å slå av kaffekokeren.

Uansett hvilke egenskaper kaffetrakteren som passer deg best har, så er det ganske stor sannsynlighet for at du finner den her hos oss. Lykke til!