Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Sol Bassengvarmer Panel

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
vidaXL Sol Bassengvarmer Panel
vidaXL Sol Bassengvarmer Panel
vidaXL Sol Bassengvarmer Panel
vidaXL Sol Bassengvarmer Panel
vidaXL Sol Bassengvarmer Panel
2299 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne sol bassengvarmeren samler solstråler og gjør dem om til varme og holder ditt basseng komfortabelt varmt. Det øker basseng vanntemperaturen med opp til 10 grader. Med installasjonen av dette varmeapparatet, vil bassengvannet sirkulere gjennom sol kanalene og returnere til ditt basseng godt og varmt. Den er kompatibel med de fleste bassengpumper. Den kan monteres på taket/stativ eller legges på bakken ved bassenget. Leveringen inkluderer: 1 x panel, 2 x forseglinger, 4 x klemmer, 2 x slangekoblinger (38/30 mm i diameter hver).
 • Panel Dimensjoner: 6200 x 750 cm
 • Antall Paneler: 1
 • Pumpe strømbehov (minimum): 0,25 HP
 • Stoff: Polyetylen: 100%
 • Stoff: Polyetylen: 100%
 • SKU:90349
 • EAN:8718475037972

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.