Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm

(0)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm
vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm
vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm
vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm
vidaXL Romdeler 1 panel svart 175x180 cm
639 kr
Frakt fra 39 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Frakt fra 39 kr
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Vår frittstående og praktiske romdeler er perfekt for å legge til en avdeler, personvernskjerm eller til dekorasjon. Du kan ganske enkelt plassere den på soverommet for å lage en eget, privat garderobe eller for å dele en del av et rom. Denne romdeleren er laget av pulverlakkert jern og stoff, og er ekstremt robust og holdbar. Foten gjør også skjermen mer stabil. Merk: Stoffet blokkerer ikke alt lys.
 • Farge: svart
 • Materialer: stoff (100% polyester), pulverlakkert jern
 • Samlet mål: 175 x 180 cm (B x H)
 • Mål stoffskjerm: 171,5 x 174 cm (B x H)
 • Med ett panel
 • Montering kreves: ja
 • SKU:320738
 • EAN:8720286022849

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.