Tilbake til start
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large
Trykkfri hundesele Large

1 / 4

Trykkfri hundesele Large

190 kr
Trykkfri - den presenterte hundeselen er et trykkfritt tilbehør som gir maksimal komfort og sikkerhet under turer. Takket være dem vil kjæledyret ditt føles lett, komfortabelt og komfortabelt - selen komprimerer ikke brystet og nakken. HØY KVALITET
Les mer

Trykkfri - den presenterte hundeselen er et trykkfritt tilbehør som gir maksimal komfort og sikkerhet under turer. Takket være dem vil kjæledyret ditt føles lett, komfortabelt og komfortabelt - selen komprimerer ikke brystet og nakken.

HØY KVALITET sterk trykkfri sele med ekstra håndtak laget av materialer av høy kvalitet: PP, polyester og bomull Takket være at produktet er solid og slitesterkt vil det vare lenge.

LETT Å JUSTERE - trykkfri hundesele kan enkelt justeres, takket være det er det mulig å raskt justere størrelsen til omkretsen av kjæledyrets hals og bryst. Selen er også utstyrt med et ekstra håndtak og en snorkrok.

REFLEKTEELEMENTER - hundeselen er utstyrt med reflekselementer, hvis oppgave er å ivareta sikkerheten - spesielt under turer med kjæledyret ditt i mørket - da blir dyret mye mer synlig.


SPESIFIKASJON

Materiale: PP + polyester + bomull
trykkfri
lås på spennene
reflekterende
ledningsklemme
ekstra håndtak
lett å justere
hundevekt opptil 22 kg
halsomkrets: 37-45 cm
brystomkrets: 48-55 cm
vekt: 0,148 kg

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser