Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summer Fun Testsett klor/pH

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Summer Fun Testsett klor/pH
Summer Fun Testsett klor/pH
459 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Mål fri klor, pH-verdi og klorinnhold med dette klor- og PH-testsettet fra Summer Fun. Det er veldig enkelt og lett å bruke. Du kan oppnå veldig høy nøyaktighet med de lukkede reagenstabletter, da de endrer farge avhengig av kvaliteten på vannet i svømmebassenget. Dette viser også nøyaktig pH- og klorverdier umiddelbart. Fargeskalaen for referanse er inkludert. Merk at du bør teste vannverdiene regelmessig for å kunne gripe inn så snart du merker avvikende verdier.
 • Farge: gjennomsiktig
 • Måling av PH-verdi og klorinnhold
 • Lett å bruke
 • Fargeskalaen er inkludert
 • Tester vannverdiene regelmessig
 • SKU:428906
 • EAN:4038755057532

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.