Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summer Fun Tac Plus 1 kg

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Summer Fun Tac Plus 1 kg
Summer Fun Tac Plus 1 kg
438 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Bruk Tac Plus fra Summer Fun for å øke den totale alkaliteten i svømmebassenger eller spaet enkelt. Den er veldig enkel å bruke. Du kan oppnå en stabil pH-verdi mellom 100 og 150 ppm for en stabil PH ved å løse opp produktet i en bøtte med vann og deretter spre jevnt utover vannoverflaten. Vær oppmerksom på at du aldri bør blande det med andre (svømmebasseng) kjemikalier, alltid legge produktet i vann, aldri omvendt. VIKTIG! Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk, og beskytt øynene og huden.
 • Farge: hvit
 • Vekt: 1 kg
 • Øk den totale alkaliniteten
 • Lett å bruke
 • Bland aldri med andre kjemikalier
 • SKU:428908
 • EAN:4029156080519

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.