Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summer Fun Poolvård flockmedel 1 kg

Fri frakt
Summer Fun Poolvård flockmedel 1 kg
Summer Fun Poolvård flockmedel 1 kg
Summer Fun Poolvård flockmedel 1 kg
99999 kr

Overvåk produktets pris

Detta flockmedel är designad att rensa grumligt vatten. Det samlar partiklar som lägger sig på botten för enkel dammsugning och borttagning. Detta är det enklaste sättet att dramatiskt förbättra utseendet av din pool. Du behöver endast att peta hål på kapseln och lägga ner den i poolen eller skummare.
  • Antal: 8 stycken, 125g var
  • Vikt:1 kg
  • Tillämplig PH: 7,2 -7,4
  • Densitet vid 20 ℃: 2,71 g/cm³
  • SKU:401196
  • EAN:4029156090815

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .